carbid schieten

Oudejaarsavond carbid, vuurwerk en een fijn gezelschap zijn een must!

Als je in de stemming bent voor een paar drankjes, eten, dansen en misschien zelfs wat vuurwerk, kan oudejaarsavond je geluks avond zijn. Of het kan gewoon weer een lange en koude nacht zijn die thuis wordt doorgebracht en die en de problemen die in het verschiet liggen vreest. Gelukkig zijn er genoeg redenen om uit te gaan als je op zoek bent naar een goede tijd voordat het jaar begint. Als je dit jaar naar oudejaarsavond of een ander groot feest gaat, kun je net zo goed helemaal los gaan en de beste avond van je leven hebben door te gaan carbid schieten. Je weet nooit wanneer een glimlach van een vreemde je ’s ochtends zal redden, dus laat het maar aan oudejaarsavond over om je een laatste kans te geven om iemand anders gelukkig te maken!

Zuipfeestjes voor een warm welkom in het nieuwe jaar

Oudejaarsavond is een speciale avond. Het soort avond waarop je het gevoel hebt dat je naar een andere tijd en plaats bent getransporteerd. Of je het nu thuis met je geliefden viert of op stap gaat met vrienden, het kan niet misgaan met een fles bubbels en een ouderwets middernacht feest. Als je op zoek bent naar een feestelijke manier om het nieuwe jaar te verwelkomen, zoek dan niet verder. Naast de standaard feesten, nachtclubs en restaurants die hun gebruikelijke attracties aanbieden, organiseren veel clubs speciale evenementen avonden voor oudejaarsavond. Of je kunt lekker mollen bestrijden met carbid haha! Dit zijn het soort clubs waar je het soort wilde feesten kunt verwachten waarbij mensen af en toe de dansvloer opgaan.

Feesten met dj’s en live muziek

Als je op zoek bent naar een meer chille manier om het nieuwe jaar in te luiden, bieden sommige hostels en hotels ook mogelijkheden voor livemuziek. Op oudejaarsavond kun je genieten van populaire genres zoals 1970 klassiek, muziek van DJ’s, en meer. Als je geïnteresseerd bent in een meer interactieve ervaring, kun je ook kijken of het hotel de “shot of surprises” heeft waarbij de kamer wordt omgetoverd tot een Sydney-achtig strand met party favors en champagne om het nieuwe jaar in te luiden.

Blijf thuis en neem een paar drankjes voor middernacht

Als je thuis wilt blijven en een paar drankjes wilt drinken voordat je uitgaat, zijn er genoeg mogelijkheden. Veel bars en clubs bieden een middernacht “call out” waar je je favoriete drankjes en muziek kunt bestellen en mee kunt feesten. Als je geen grote drinker bent, kun je ook naar jouw plaatselijke kroeg gaan en een paar glazen wijn bestellen en een paar rondjes happy hour organiseren. Misschien worden er zelfs wel flessen uitgedeeld! Als je het wat rustiger aan wilt doen, zijn er hostels waar je in de open lucht kunt genieten van het nieuwe jaar in de sneeuw.

Ga de stad in en feest tot in de vroege uurtjes

Als je het feest nog wat verder wilt doorvoeren, bieden sommige nachtclubs en clubs ook “tot in de vroege uurtjes” opties. Je kunt verwachten dat je rond 01:00 uur aankomt en een volle club binnengaat met veel alcohol en drukte aan alle kanten. Je kunt zich ontspannen op banken, stoelen en bedden binnen of buiten op de dansvloer. Als je op zoek bent naar een beetje meer opwinding, zijn er ook feesten “tot in de vroege uurtjes” op een luchthaven.