Champagne bar én toren huren

Champagne Torens zijn een leuke manier om elk evenement te vieren. Ze kunnen een hele fles champagne bevatten en kunnen zowel vrijstaand als op tafel worden gemonteerd. Combineer dit samen met een gezellige champagne bar en je avond kan niet meer stuk! Maar wat zijn beide eigenlijk en wat kun je hiermee doen? Lees onze tips én tricks hieronder!

Wat doe je ermee? Je kunt:

Probeer verschillende soorten sappen of mousserende wijnen te stapelen om je eigen unieke toren te creëren. Je kunt ook wat fruit of bloemen toevoegen om kleur en smaak toe te voegen!

 

Onthoud dat als je wijn goed aan de bodem toevoegt, het een zoetere stijl moet zijn, zodat het niet te alcoholisch smaakt als mensen vanaf de bovenkant beginnen te drinken! Hieronder nog enkele andere tips:

 

  • Giet wijn in de bodem en laat het overlopen door de champagne in de top (ideaal voor het vermaken van kinderen!)

 

  • Drup chocolade over elke laag

 

  • Voeg op verschillende punten fruit toe zoals aardbeien, plakjes kiwi, partjes ananas, enz. om smaak en kleur toe te voegen

 

  • Drijf decoratieve voorwerpen zoals kaarsen of bloemen tussen de lagen om wat hoogte toe te voegen!

 

  • Maak een “Champagne Train” door verschillende smaken bruisend sap op elkaar te stapelen, zodat mensen ze uit één fles kunnen drinken en steeds meer dronken worden (met een verscheidenheid aan smaken, de mogelijkheden zijn eindeloos!)

 

Huur een champagnetoren met gastvrouw

Huur een champagnetoren met gastvrouw in voor uw aanstaande evenement en laat uw gasten zich koninklijk voelen! Onze champagne torens worden geleverd met twee niveaus, zodat u uw gasten gekoelde champagne kunt aanbieden. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en ontwerpen, dus we zijn er zeker van dat je de perfecte match zult vinden voor welk type evenement je ook organiseert!

 

Het beste cadeau!

Het kan moeilijk zijn om het perfecte cadeau voor een vriend of geliefde te vinden. Maar als je iemand kent die van champagne houdt en evenementen organiseert, dan ligt het antwoord voor je neus! Stop met zoeken naar geschenken die geen impact zullen hebben op degenen die het dichtst bij je staan ​​- een champagnetoren doet het allemaal!