Microsoft

Microsoft licenties: hiervoor kun je ze gebruiken

De meeste bedrijven maken gebruik van populaire programma’s van Microsoft. Zo kent iedereen de tekstverwerker Word wel en gaat er ook bij de spreadsheets in Excel vaak een belletje rinkelen bij de mensen. Door deze programma’s te bundelen en 1 licentie te kopen kun je veel geld besparen. Daarnaast voorzie je ook iedereen binnen het bedrijf van de juiste software waarmee ze tijdens hun opleiding hebben leren werken. Op deze manier is het toegankelijk en leuk om voor jouw bedrijf te komen werken.

Waarom mensen kiezen voor een Microsoft licentie

Met Microsoft licenties is jouw systeem en dat van je werknemers van alle standaard programma’s voorzien. Je kunt de verschillende kosten met elkaar combineren om een nog betere korting te kunnen krijgen. Daarnaast is het ook handig om voor alle producten 1 factuur te hebben. Dit scheelt namelijk heel veel tijd in de administratie. Ook kun je dan van de leverancier deskundig advies verwachten op welke mogelijkheden deze programma’s bieden. Ook krijg je steeds meer vrijheid in het omhoog en omlaag brengen van de kosten en mogelijkheden van een abonnement. Daarnaast maken steeds meer bedrijven gebruik van realtime monitoring. Zo houd de verkoper in de gaten welke diensten echt worden gebruikt de klant en welke niet. Op deze manier kunnen zij een passend advies aanbieden waardoor de klant geld kan gaan besparen. Dit zorgt voor een fijne relatie tussen die 2.

Flexibiliteit en alleen betalen voor wat je gebruikt?

Vandaag de dag werken steeds meer abonnementen op basis van cloud diensten. Hierdoor is er een goed inzicht in welke programma’s wel of niet worden gebruikt. Op deze manier kunnen bedrijven dus ook besparen op de vaste lasten. Vaak monitort de leverancier dit en stelt je dan op de hoogte van de mogelijke besparing. Daarnaast is het ook mogelijk om op te schalen wanneer je bedrijf een groei doormaakt. Ook is het mogelijk om het abonnement naar beneden te zetten wanneer blijkt dat je niet zoveel gebruik maakt van de licenties. Het is dus voordeliger dan vroeger wanneer je een product volledig moest betalen en restitutie niet mogelijk was. We leven immers ook in een onzekere tijd en daar passen veel bedrijven waaronder Microsoft hun dienstverlening dan ook graag op aan.

Een betrouwbaar draadloos netwerk laten aanleggen

Het meest betrouwbare draadloze netwerk vandaag de dag is WAN. Het Wireless Area Network zorgt ervoor dat jouw bedrijf met de buitenwereld verbonden is. Als je kiest voor een managed WAN netwerk dan zit er ook 24-7 toezicht op de servers. Zo ben je er zeker van dat je bedrijf niet offline gaat en dat storingen snel verholpen kunnen worden. Dit netwerk krijg de hoogst mogelijke beschikbaarheid van maar liefst 99,9%. Daarnaast is het ook nog eens een heel veilig netwerk. Hierdoor komen de gegevens van klanten en jouw bedrijf niet meer in gevaar. Zo kan er binnen het bedrijf ook snel een groei worden gerealiseerd op het gebied van IT-diensten. Daarnaast is het makkelijk op te schalen naar een groter netwerk.