fiets

Fiets kopen in omgeving Nijmegen

Wil je een fiets kopen in de omgeving Nijmegen? Dat kan! Er zijn voldoende winkels in de omgeving waar je de perfecte fiets kun scoren. Wil je liever eerst even kijken of een testritje maken? Dat kan ook.

Soorten fietsen 

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten fietsen, dus wanneer je een nieuwe fiets wilt kopen zijn  er verschillende aspecten waar je over na moet denken en waar je rekening mee moet houden. Wat voor fiets wil je, wat ga je er mee doen en hoe vaak ga je de fiets gebruiken?

Zo zijn er omafietsen, mountainbikes, elektrische fietsen, hybride fietsen, vouwfietsen, bakfietsen en nog veel meer. 

Als je vaak lange afstanden moet fietsen naar school of naar je werk en je kunt wel een beetje extra hulp wel gebruiken, dan is een elektrische fiets misschien wel perfect voor jou. Een elektrische fiets is een fiets met een elektrische hulpmotor, deze fietsen zijn logischerwijs duurder dan een ‘gewone’ stadsfiets of omafiets maar dan heb je ook wat. 

Wil je juist een fiets gebruiken om lekker sportief door de bossen te crossen? Dan is een mountainbike een goede optie. Een mountainbike is vooral bedoeld om te gebruiken op onverharde wegen, bijvoorbeeld in het bos. Met de brede banden van een mountainbike heb je veel grip en kun je goed over moeilijke wegen fietsen. 

Als je kinderen hebt die je dagelijks naar school brengt, weer ophaalt, bij het sporten afzet en vriendjes en vriendinnetjes thuisbrengt, dan is een bakfiets een leuke en handige fiets. Een bakfiets werd vroeger vooral gebruikt om goederen in te vervoeren, maar tegenwoordig is de bakfiets erg populair om ook je kinderen in te vervoeren. 

Fietsen in de omgeving Nijmegen

Wanneer je de perfecte fiets hebt gekocht wil je er natuurlijk ook gebruik van maken, dat kan prima in Nijmegen en omgeving. Het internet staat vol met prachtige fietsroutes in en rondom Nijmegen. Je kunt bijvoorbeeld fietsen langs de Waal, je kunt fietsen door de stad of je kunt door het prachtige natuurgebied de Ooijpolder fietsen. Deze prachtige routes kun je natuurlijk ook fietsen op een oude fiets, maar het is toch leuker als je net een nieuwe fiets hebt gekocht. 

Kijk voor meer informatie op Brouwer Bike Store