afvoer verstopt

Badkamer afvoer verstopt in Eindhoven? Schakel de specialist in

Is de badkamer afvoer verstopt in Eindhoven? Dan kun je een paar dingen doen. Je kunt bij de supermarkt of bouwmarkt ontstoppingsmiddelen en gereedschappen kopen, waarmee je de verstopping zelf kunt verhelpen. Maar soms is het nodig om de hulp van een loodgieter in te schakelen. Dan is de verstopping zo ernstig dat geen middel of normale ontstopper de klus kan klaren. 

Hoe raakt een badkamer afvoer verstopt in Eindhoven?

Een verstopte afvoer is helemaal niet zo vreemd. Onder de douche of in bad gebruik je douchegel, zeep, shampoo en andere producten. Ook losse haren komen in de afvoer terecht. Zeepresten en haren hopen zich in de afvoer op en kunnen dus een blokkade veroorzaken. Normaliter is dit eenvoudig te verhelpen met dus ontstoppingsmiddelen of met alleen al heet water, maar bij een ernstige verstopping of een verstopping die te diep zit, is er soms hulp nodig.

Wat kun je zelf doen?

Wat kun je doen bij een badkamer afvoer verstopt in Eindhoven? Een heleboel! Je kunt met ontstoppingsmiddelen aan de slag of je kunt met een ontstopper proberen de blokkade weg te krijgen. Soms werken ook huismiddeltjes of alleen heet water om de afvoer weer te ontstoppen. Is de verstopping te ernstig of zit die te diep? Dan heb je de hulp van een loodgieter nodig. Maar welke loodgieter is dan de beste keuze?

Badkamer afvoer verstopt in Eindhoven? Kies voor een specialist die 24/7 klaar staat

Een verstopte afvoer is heel vervelend en dan wil je kunnen rekenen op een loodgieter die ook 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is. Veel van deze loodgieters maken er ook een sport van om dan binnen het uur bij je op de stoep te staan om het probleem te verhelpen. En dat is precies wat je nodig hebt als je lekkages en andere vervelende zaken, zoals vervelende geurtjes in huis, wil voorkomen.

Let op de voorrijkosten

Een loodgieter kan doorgaans snel op de stoep staan. Desalniettemin kunnen hier aanzienlijke kosten aan verbonden zijn. Sommige specialisten vragen de hoofdprijs om alleen voor te rijden, terwijl anderen er helemaal niets voor vragen. Het is slim om dat te controleren, wat als je jezelf oriënteert kun je dus ook wat geld besparen. Het is al prijzig genoeg om iemand te laten komen en het zijn vaak ook extra kosten waar je geen rekening mee hebt gehouden.

Garantie van de specialist

Is de badkamer afvoer verstopt in Eindhoven en schakel je een specialist in? Dan is het fijn om te weten dat je garantie krijgt op de uitgevoerde werkzaamheden. De meeste loodgieters geven 3 maanden garantie en sommige geven zelfs meer. Er zijn ook bedrijven die geen garantie geven en dat is natuurlijk nadelig als het probleem terugkeert en de eerste keer niet goed verholpen is. En die kans is er altijd. Daarom is het fijn dat je aanspraak kan maken op de garantie en dus ook niet weer voor aanzienlijke kosten komt te staan.

Als je last hebt van een onstopping moet je bij Rioolservice Eindhoven zijn!