raam

Raamdecoratie van Ilumio

Als je toe bent aan andere raamdecoratie ga je op zoek naar iets wat past in het interieur of wat je zelf ook leuk vindt. De keuze is natuurlijk ontzettend groot in de verschillende raamdecoraties. Vroeger was er over het algemeen alleen vitrage en overgordijnen. Tegenwoordig is dat heel anders.

Overgordijnen van Ilumio

Overgordijnen zijn niet alleen sfeer makers maar zorgen ook voor verduistering en isolatie net als de privacy. De overgordijnen worden op maat gemaakt en met een hoge kwaliteit materialen. Door de vele kleuren die er beschikbaar zijn, is er altijd iets te vinden wat bij het interieur past. Wanneer je de gordijnen besteld en de afmeting, kleur en stof hebt doorgegeven worden ze in het professionele atelier van Ilumio op maat gesneden zodat ze precies passen voor het raam van je wens. Overgordijnen kunnen goed gecombineerd worden met andere raamdecoratie.

Kwaliteit van de gordijnen

De gordijnen worden gemaakt van 100 % polyester of in combinatie met andere materialen. Denk hierbij aan katoen, acryl of viscose. De gordijnen blijven lang mooi door de hoge kwaliteit waardoor je er lang van kan genieten. Je kunt ruimtes dan ook volledig verduisteren. Dit is erg fijn voor slaapkamers. De achterkant van de overgordijnen zijn wit waardoor je het verduisterende effect krijgt. Ook heb je dan meteen isolatie en zijn ze geluiddempend. Op die manier is de ruimte minder hol. In de zomer is de ruimte lekker koel en in de winter warm.

Raamdecoratie van Ilumio

Bij Ilumio heb je verschillende soorten raamdecoratie met een hoge kwaliteit materialen tegen een scherpe prijs. Raamdecoratie is er voor iedere situatie. Met raamdecoratie kan je in de zomer het felle licht buiten kan houden en dan kan je de warmte in huis beperken. Door de inkijk vanaf buiten te beperken kan je de privacy houden die jij wilt. Raamdecoratie draagt bij aan de sfeer in huis. Op de raamdecoraties zit een garantie van vijf jaar. Ook wordt de raamdecoratie op maat gemaakt zodat het precies voor de ramen past waar jij het wenst te hebben. Met de raamdecoratie van Ilumio maak jij een echt thuis van jouw huis.

Verschillende soorten raamdecoratie

Bij Ilumio kan je kiezen uit verschillende soorten raamdecoratie. Je kunt kiezen voor de jaloezieën of gordijnen die het beste past bij het interieur en waar jouw voorkeur naar uit gaat. Ook zijn de gordijnen en jaloezieën te verkrijgen uit verschillende materialen. De verschillende raamdecoraties zijn:

·        Gordijnen

·        Rolgordijnen

·        Dakraam rolgordijnen

·        Duo rolgordijnen

·        Aluminium jaloezieën

·        Houten jaloezieën

·        Pvc jaloezieën

·        Vouwgordijnen

·        Plisségordijnen

·        Draai-kiepramen

Wanneer je twijfelt aan de kleur van de raamdecoratie die je graag zou willen hebben kun je ook kleurstalen bestellen zodat je de juiste kleur hebt.

Voordelen van Ilumio

Wanneer men de raamdecoratie bij www.ilumio.nl haalt zijn er een aantal voordelen:

·        Ze staan voor ontzorgen

·        Een thuisgevoel creëren

·        Raamdecoratie op maat

·        5 jaar garantie op jaloezieën en gordijnen