Spoedje

Spoedje? Bedankt!

Veel diensten kunnen heus wel een aantal dagen op zich wachten; als jouw printer van kantoor het niet doet, heb je vast nog een tweede die het wel doet. Mocht de verwarming kapot zijn en het buiten 25 graden is, zal er geen haan zijn die ernaar kraait. Een kapotte kraan waar een loodgieter voor nodig is? Als er op dezelfde verdieping nog twee zijn, zal het heus niemand iets uitmaken. Toch gebeurd het vaak zat dat er iets kapot gaat, of je een bedrijf iets nodig heeft, wat eigenlijk gewoonweg niet langer dan één dag kan duren.

Gelukkig bestaan er veel bedrijven die ‘spoed’ als hun tweede naam aannemen; een spoedloodgieter is tegenwoordig zo gefixt, en ook op die monteur hoef je heus niet lang te wachten. Benieuwd welke diensten je als bedrijf nog meer spoedig kan fixen? Lees dan snel met ons mee!

Juridische spoeddienst

Misschien niet per se wat je verwachtte, maar in sommige situaties hebben mensen dringend juridisch advies nodig, of is het nodig om zo snel mogelijk juridische stappen te ondernemen. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat iemand in hechtenis wordt genomen en dat er direct juridisch adies en bijstand nodig is om de rechten te begrijpen en zich te kunnen verdedigen. Een juridische spoeddienst is gefocust op het bieden van oplossingen, waarborgen van rechten en het beschermen van belangen van bedrijven of zelfs individuen.

Logistieke spoeddienst

Dit type spoeddienst is gericht op het garanderen van snelle en efficiënte levering van goederen in noodsituaties. Bedrijven in de transport- en logistieke sector bieden bijvoorbeeld spoedlevering aan voor belangrijke documenten, medische producten of bedrijven die kunnen bederven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bedrijf etb-solutions.com. Wanneer je zo’n bedrijf inschakelt, kunnen deze spoed transportbedrijven ervoor zorgen dat goederen met prioriteit worden verzonden en natuurlijk op de juiste bestemming aankomen!

Technische spoeddienst

Nou is die kapotte verwarming op een zomerdag midden augustus misschien niet zo’n groot probleem, maar wat als de volledige stroomvoorziening er midden op de dag mee ophoudt? Of dat de koelkasten kapotgaan, terwijl het koel houden van producten juist heel belangrijk is binnen jouw bedrijf? Gelukkig zijn er veel technische bedrijven die in te schakelen zijn wanneer je een probleem hebt die met spoed opgelost dient te worden. Zo kan je bijvoorbeeld 24/7 IT support inschakelen, of de reparatie van elektronische apparatuur waar je geen dagen zonder kan.

Tip!: Wanneer je een spoeddienst in nodig hebt, bekijk dan eerst even of het bedrijf dat je wilt contacteren ook daadwerkelijk werkzaam is in de branche van jouw bedrijf!