iphone

Iphone stuk? 5 tips

Op het moment dat je iPhone kapot is gevallen, is dit erg vervelend. Wel is het handig om je iPhone zo snel mogelijk te laten maken. Als jij je iPhone niet laat maken, zal de iPhone nog verder  beschadigen. Dit kan ervoor zorgen dat je iphone na een korte tijd dusdanig beschadigd is dat je hem niet meer kunt gebruiken. Voorkom dit en zorg ervoor dat je snel een oplossing vindt.

Tip 1, laat je iphone zo snel mogelijk maken

Als je iphone stuk is gevallen, dan is het noodzakelijk dat je de iphone zo snel mogelijk laat maken. Doordat je de iphone zo snel mogelijk laat maken, raakt hij niet verder beschadigd. Jouw iPhone kun je laten maken bij jou in de buurt. Ben je woonachtig in Den Haag? Dan kun je kijken voor een iPhone reparatie Den Haag. Je hebt veel verschillende specialisten die jouw iPhone kunnen maken. Let er wel op dat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige onderdelen. Daarmee voorkom je dat de iPhone later zomaar weer kapot gaat.

Tip 2, kijk altijd naar de kwaliteit

Als je een iPhone wilt laten maken, dan is het handig dat jij dit bij een professionele winkel laat doen. Dit zal er namelijk voor zorgen dat je iPhone op een zo goed mogelijke manier wordt gemaakt. Bovendien voorkom je daar zoals eerder benoemd, andere problemen mee. De kosten van de iPhone reparatie verschillen per bedrijf en per iPhone. Heb je één van de oudere iPhones? Dan zullen de reparatiekosten redelijk laag zijn. Wanneer je een nieuwere iPhone hebt, kunnen de kosten al snel oplopen tot meer dan 200 euro.

Tip 3, voor alle apparaten bij 1 reparateur

Als je een goede ervaring hebt bij de reparateur, dan is het verstandig om hier nog een keer naartoe te gaan met een soortgelijk probleem. Je weet dan namelijk al dat de apparaten op een professionele manier worden gemaakt. Heb jij een kapotte Macbook? Dan kun je kijken voor een reparatie Macbook bij dezelfde reparateur. In sommige gevallen richten bedrijven zich zowel op telefoons als laptops.

Tip 4, koop een goed hoesje

Als je telefoon of macbook stuk is gevallen, dan betekent dit meestal dat je geen goed hoesje hebt gehad. Hierom is het handig om te zoeken naar een hoesje die zijn taak wel goed verricht. Een hoesje kun je op diverse plekken kopen. Bij het kopen van een hoesje is het wel verstandig om in het achterhoofd te houden dat je honderden euro’s voor de telefoon hebt betaald. Een paar tientjes voor een telefoonhoesje is dus zo duur nog niet.

 

Tip 5, neem je telefoon niet mee het water in

De verhalen gaan rond dat de iPhones volledig waterdicht zijn. Er is jammer genoeg een grote kans dat je telefoon alsnog kapot gaat wanneer het onder water terecht komt. Neem je telefoon daarom zeker niet mee het water in. Apple betaalt de schade die je hierdoor oploopt dan ook niet. Het kan dus zijn dat je net nieuwe telefoon na dit incident niet meer bruikbaar is.