verzendverpakkingen

Breng je klanten in de sfeer met seizoensgerichte verzendverpakkingen!

Een jaar kent vier seizoenen en vele feestdagen. Deze thema’s bieden een uitgelezen kans om je verzendverpakkingen of verpakkingsmaterialen te transformeren met feestelijke patronen passend bij deze thema’s. Verzendverpakkingen in thema zullen gegarandeerd een glimlach bij ontvangers bezorgen. In deze blog lees je een aantal inspirerende ideeën hoe je je verzendverpakkingen kunt aanpassen naar verschillende seizoensgebonden verrassingen! 

1. Valentijnsdag thema 

Voeg een romantische en liefdevolle sfeer toe aan je verzendverpakkingen voor bijvoorbeeld Valentijnsdag. Dit kun je doen door te kiezen voor materialen met roze en rode tinten. Denk bijvoorbeeld aan verzendzakken of papieren tasjes met hartjespatronen en lintjes of stickers om de verpakking nog een extra liefdevolle touch te geven. Je zou er zelfs een persoonlijk handgeschreven notitie aan toe kunnen voegen! Dit thema is overigens niet alleen geschikt voor Valentijnsdag, maar ook leuk voor moeder- of vaderdag! 

2. Zomer kleuren 

Laat de zonnestralen schijnen met heldere en levendige kleuren. Dit kun je doen door voor tropische en vrolijke patronen te kiezen. Dit zal zeker voor een lach op het gezicht zorgen en brengt de ontvangers helemaal in de zomerstemming!  

3. Winterse magie voor de feestdagen 

Verspreid kerstsfeer en winterse magie met verzendverpakkingen die glinsteren en stralen. Kies voor sneeuwvlokken, kerstboom ontwerpen of andere winterse patronen om je pakketten te verfraaien. Denk hierbij aan vloeipapier, inpakpapier, stickers en linten in een Kerst- of Sinterklaas thema. Zo breng je je klanten zeker in de sfeer voor deze feestdagen!

4. Zachte lentekleuren

Breng de frisse en vrolijke sfeer van de lente over met bijvoorbeeld bloemige ontwerpen. Gebruik pastelkleuren en voeg bloemenstickers of -patronen toe aan je verzendverpakkingen. Je kunt daarnaast ook verzendverpakking met Paas-thema gebruiken, deze feestdag valt immers altijd in de lente! Denk bijvoorbeeld aan paarse en gele tinten of een paasei patroon. 

5. Koningsdag 

Op Koningsdag kleurt alles oranje. Verzendverpakking of verzendmaterialen in een oranje kleur past daar dan ook perfect bij! Je kunt zelfs de hele maand april je verzending oranje laten kleuren om mensen alvast en de stemming te laten komen. 

 

Door verzendverpakkingen aan te passen aan de seizoenen en feestdagen, creëer je niet alleen een visueel aantrekkelijke unboxing-ervaring, maar je toont ook zorg en aandacht aan je ontvangers. Maar waar kun je deze thema’s verzendverpakkingen kopen? Bij Rotim Verpakkingen bieden ze een breed assortiment, waar je verzendverpakkingen in verschillende thema’s en kleuren kunt vinden. Daar zul je zeker de geschikte verpakkingen vinden die passen bij de seizoenen en feestdagen!