De Fashion labels van dit jaar

American Vintage

American Vintage is een Frans kledingmerk dat in 2005 werd opgericht door Michael Azoulay. Het merk is bekend om zijn comfortabele, casual kleding met een tijdloze, klassieke stijl. American Vintage biedt een breed scala aan kleding, waaronder tops, blouses, truien, jassen, jeans en jurken. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft een aandacht voor detail, wat resulteert in kleding van hoge kwaliteit die lang meegaat. American Vintage richt zich op vrouwen van alle leeftijden en biedt kledingstukken die geschikt zijn voor zowel formele als informele gelegenheden. Het merk heeft winkels over de hele wereld en is ook online verkrijgbaar.

Dante 6

Dante 6 is een Nederlands kledingmerk dat in 2007 werd opgericht door Annette Dante. Het merk is bekend om zijn vrouwelijke en elegante stijl en biedt een breed scala aan kleding, waaronder jurken, jassen, broeken, tops en accessoires. Dante 6 maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft een aandacht voor detail, wat resulteert in kleding van hoge kwaliteit die lang meegaat.

 

Het merk richt zich op vrouwen van alle leeftijden en biedt kledingstukken die geschikt zijn voor zowel formele als informele gelegenheden. Dante 6 heeft winkels in Nederland en is ook online verkrijgbaar. Het merk streeft ernaar om duurzame en milieuvriendelijke kleding te maken en maakt gebruik van duurzame materialen en duurzame productieprocessen. Dante 6 werkt ook samen met verschillende goede doelen en steunt verschillende sociale en milieuprojecten.

Antik Batik

Antik Batik is een Frans kledingmerk dat werd opgericht in 1992 door Gabriella Cortese. Het merk is bekend om zijn unieke en bohemien-inspireerde stijl en biedt een breed scala aan kleding, waaronder jurken, rokken, jassen, tops en accessoires. Antik Batik maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft een aandacht voor detail, wat resulteert in kleding van hoge kwaliteit die lang meegaat.

 

Ruby Tuesday

Ruby Tuesday is een Amerikaans kledingmerk dat bekend staat om zijn casual en vrouwelijke stijl. Het merk werd opgericht in 2002 door designer Lorraine Sanders en is vernoemd naar de bekende rockband The Rolling Stones. Ruby Tuesday biedt een breed scala aan kleding, zoals jurken, rokken, tops, blouses en jeans, en richt zich voornamelijk op vrouwen van 25 tot 45 jaar. Het merk probeert een unieke en trendy stijl te creëren door middel van het gebruik van prints, kleuren en patronen, en heeft als doel om vrouwen te helpen zichzelf te uiten door middel van hun kleding. Ruby Tuesday is ook bekend om zijn duurzame praktijken en probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame materialen in zijn producten.