Ontdek de goedkoopste VPN van Nederland

Een goede goedkope VPN-aanbieder hoeft gelukkig echt niet veel geld te kosten. Maar hoe weet je nu of je een aanbieder hebt gekozen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding? Wij deden onderzoek naar de goedkoopste providers van 2020. In deze blog ontdek je de goedkoopste en de beste VPN aanbieders van Nederland.

Surfshark

Surfshark is een vrij nieuwe speler, wat een groot voordeel heeft: de servers zijn nog niet zwaar belast, waardoor je internetsnelheid amper daalt. Uniek is dat Surfshark toestaat om een onbeperkt aantal devices te gebruiken. Ook is het volgens vele reviews en ervaringen de VPN met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

De voordelen op een rijtje:

  • Met een vanaf-prijs van 1,79 per maand zeer goedkoop.
  • Te gebruiken op een onbeperkt aantal devices.
  • Geen merkbaar snelheidsverlies.

VyprVPN

VyprVPN wordt geprezen om het belang dat ze hechten aan snelheid en een zeer veilige verbinding. Zeker voor de lage prijs is het een uitstekende keuze.

 

De voordelen van VyperVPN:

  • Flexibele abonnementsvormen en beprijzing, beginnend vanaf gratis.
  • Een van de betrouwbaarste VPN’s.
  • Geen merkbaar verlies van snelheid wanneer ingeschakeld.

CyberGhost

CyberGhost heeft vele gebruikers en experts verbaasd; zelden krijg je zo veel waar voor je geld bij de aanschaf van een VPN. De hoogtepunten van deze VPN-aanbieder die uit verschillende tests naar voren komen:

  • Een van de snelste op de markt.
  • Zeer veel servers in hun netwerk.
  • Gebruiksvriendelijke app.

Wat is de beste VPN voor mij?

De meeste VPN’s leveren vergelijkbare diensten. Ook zullen ze de gemiddelde internetgebruiker meer dan voldoende beschermen. Let echter wel op of een VPN voldoet aan jouw wensen. Veel mensen gebruiken hem namelijk om te kunnen streamen of Netflixen in het buitenland, of willen juist bepaalde buitenlandse websites bezoeken of streamingdiensten gebruiken.

 

Nu is het zo dat niet alle VPN-aanbieders dit zullen garanderen. Heb je behoefte aan meer zekerheid en functionaliteiten? Dan betekent dat meestal dat je iets meer zult moeten uitgeven. Ga voor jezelf na aan welke eisen een VPN-provider voor jou moet voldoen en vergelijk aanbieders met elkaar. Probeer gerust verschillende van de goedkoopste VPN-aanbieders van Nederland uit en ontdek welke het beste bij jou past. Ben je direct op zoek naar een goede en snelle VPN die zo goed als alle functionaliteiten kan waarborgen. Dan adviseren wij zeker om NordVPN te gebruiken. NordVPN is namelijk wederom uitgeroepen tot 1 van de beste en snelste VPN services ter wereld.