Tankini – tweedelige troef!

Eendelig badpak aan of toch een tankini? Na een bezoekje aan het toilet weet je wat makkelijker draagt. Dit zwempak hoeft namelijk niet, zoals bij het eendelig badpak, helemaal worden uitgetrokken als je naar het toilet moet. Dit badkostuum bestaat alweer meer dan dertig jaar. Gestaag krijgt deze zwemkleding meer populariteit. En dat zie je dan ook terug in de kledingzaken. Je kunt uit steeds meer soorten kiezen. 

 

Badpak of toch eerder tank top?

Deze ideale tussenvorm van bikini en eendelig badpak omsluit het bovendeel van je lichaam en daalt dan af om soms net de navel nog te bereiken, soms de heupen iets te raken. Je zou ook kunnen stellen dat het tankini-pak het in het midden houdt tussen een tank top (hemdje zonder mouwen) en een bikini. In elk geval is het een tweedelig setje zwemkleding.

Aandacht voor je boezem

Een tankini kan je lichaam vormen. Zo zijn er modellen met een ingenaaide push-up BH waardoor je boezem beter uitkomt. Hier komt het belangrijkste verschil tussen een tankini en de bikini ook naar voren. Het bovenstukje van de bikini is echt beha-achtig. Terwijl het bovenste deel van het tankini-badkostuum meer lijkt op een tank top. Maar dan met speciaal ingenaaide cups die je borsten ondersteunen en ook nog een push-up effect verlenen. Er zijn ook tankini’s met beugel voor nog meer ondersteuning. Wil je je figuur graag tonen? Dan kies je voor een tankini-pak dat strak op je lichaam zit. Is er iets van een buikje dat je liever niet benadrukt? Ook dan kan deze zwemkleding helpen; dan neem je er een die gewoon wat losser zit. Sowieso wordt je buik al bedekt door het buikgedeelte van dit zwempak.

Voor- en tegenstanders van de tankini

Het tankini-pak is net als de bikini een tweedelig zwempak. Qua looks zou je echter zeggen dat het meer een badpak lijkt. Dat komt omdat het bovenste deel en het onderste deel een eenheid lijken te zijn. Dat geldt niet altijd. Er zijn modellen die nog net de navel weten te raken. Andere modellen reiken zeker tot aan je heupen. Het badkostuum heeft meteen in het begin van haar bestaan al heel wat commentaar mogen krijgen. Maar wat de voor- en tegenstanders er ook van vinden, het zit wel comfortabel. En toont erg modieus. 

Sexy is the way to go bij een tankini

Wat je als vrouw ook zult kunnen appreciëren: je kunt met dit badkostuum heel mooi experimenteren. Het is goed mogelijk om bij deze zwemkleding combinaties te maken. Zodat je bijvoorbeeld je slip en je shirt in verschillende kleuren krijgt. De keuze aan pasvormen en stijlen maakt dat nog gemakkelijker. Je hebt zelfs zwempakken die je kunt vastmaken aan de bovenzijde van de slip. Je kunt er heel sexy uitzien en tegelijk bepaal jij welke zaken je bloot laat en wat je wilt bedekken. Je kunt je bij het zwembad of op het strand heerlijk ontspannen want je maakt je niet meer druk over hoe je lichaam overkomt op anderen. Kleine onvolkomenheden worden netjes verdoezeld door de tankini. En de sexy looks juist niet.

Klik hier om direct naar onze website te gaan.