Kerstpakketten bestellen bij een webwinkel: dit zijn je opties

Mag jij de kerstpakketten bestellen dit jaar, dan ben je waarschijnlijk al een beetje aan het nadenken over wat je wilt gaan kiezen. En wat je dan wilt is een kerstpakket dat iedereen blij maakt en motivatie geeft. Webwinkels hebben een enorm assortiment kerstpakketten en de kans dat je daar iets vindt is groot. Daarnaast bieden ze ook een aantal alternatieve opties aan. Het is dus zeker de moeite waard om het assortiment te bekijken, ook omdat je daar niet voor de deur uit hoeft, er zijn geen openingstijden en de webwinkel is het hele jaar te bezoeken. Hier lees je verder over de opties die je worden aangeboden als je je kerstpakketten online gaat bestellen.

 

Kant-en-klare kerstpakketten bestellen

Allereerst zijn er honderden betaalbare, zorgvuldig samengestelde en interessante kant-en-klare kerstpakketten waaruit je kunt kiezen. Deze bekijk je door de filters in te stellen en aan te geven wat je budget is, bijvoorbeeld, of welke kleur, thema of artikel je wilt toepassen. Uit deze selectie maak je dan gemakkelijker een keuze en je zult niet worden teleurgesteld. Kerstpakketten bestellen online betekent dat je voor minder geld een groter pakket kunt vinden, zonder dat je daarvoor moet inleveren op de kwaliteit.

 

Zelf samenstellen kan ook

Veel webwinkels geven je de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen. Dat is een goede optie als je tussen het kant-en-klaar assortiment toch niet vindt wat je zoekt. Kerstpakketten bestellen die je zelf samenstelt gaat via een medewerker van de winkel. Jij geeft aan wat je nodig hebt en zij maken er een samenhangend geheel van. Ook zorgen ze ervoor dat alles mooi wordt ingepakt en gepresenteerd. Deze optie is vaak alleen beschikbaar voor bestellingen van 100 kerstpakketten of meer, maar geeft je de mogelijkheid er echt iets unieks en speciaals van te maken.

 

Alternatieve opties

Wil je geen kant-en-klare kerstpakketten bestellen en is maatwerk geen optie voor je? Dan kun je bij webwinkels vaak ook kiezen voor enkele alternatieve opties. Deze verschillen per winkel, maar hier krijg je een idee van de mogelijkheden.

 

1.      Eigen keuze

Je kunt je personeel een kaart geven met een aantal punten en die punten kunnen ze dan uitgeven aan een product die ze zelf uitkiezen. De webwinkel maakt dan een pagina voor je in je huisstijl waarop ze een aantal producten die jij uitkiest aangeboden krijgen. Op deze manier krijgt iedereen iets waar ze wat aan hebben en geef je je personeel de keuze.

 

2.      Een opgesplitste bestelling

Wil je verschillende kerstpakketten bestellen voor mannen en vrouwen? Of wil je aparte pakketten bestellen voor de stagiaires, klanten, vaste medewerkers en uitzendkrachten? Dan kun je je bestelling opsplitsen en zo de keuze beter toespitsen op de doelgroep.

 

3.      Een verrassingspakket

Een laatste optie bij het kerstpakketten bestellen, is een verrassingspakket. Jij geeft dan alleen de waarde van het kerstpakket door en de inhoud wordt pas bekend als deze wordt geopend.