Altijd winst uit bonussen met matched betting

Matched betting is het verzekeren van sportweddenschappen. Door in te zetten op zowel winst als verlies van een bepaald team, ben jij altijd verzekerd van een uitbetaling. Deze wedstrategie wordt vooral interessant als je gaat wedden met bonusgeld. Dan gok je namelijk met het geld van de bookmaker en loop jij geen enkel risico. In dit blog meer informatie over dit onderwerp, zodat ook jij vanaf nu altijd winst uit bonussen met matched betting kunt halen.

Uitleg matched betting

Je gebruikt het bonusgeld om bij de bookmaker in te zetten op winst van jouw favoriete team. Deze normale sportweddenschap noemt men een ‘back bet’, naar het engels ‘to back a team’. Vervolgens ga je naar een betting exchange waar je een ‘lay bet’ afsluit dat het team diezelfde wedstrijd niet wint. Dit doe je met je eigen geld. Wat de uitkomst van de wedstrijd uiteindelijk ook wordt, jij wint altijd een van deze twee weddenschappen en maakt gegarandeerd winst.

Match betting voorbeeld

Stel je hebt € 50 bonus ontvangen van je bookmaker en zet deze in op een 3.5 weddenschap dat AZ wint in hun eerstvolgende Eredivisie wedstrijd. Met een match betting calculator bereken je vervolgens het bedrag dat je bij de betting exchange in moet zetten. Als je uitgaat van 3.7 quote en een 5% commissie voor de betting exchange, dan is dat bedrag € 45,55.
Als AZ daadwerkelijk wint, dan ontvang je € 175 van de online bookmaker. Als AZ verliest dan ben je het bonusbedrag kwijt, maar verlies je geen eigen geld. Het was immers bonusgeld. Bij de betting exchange ontvang jij € 45,55 als AZ niet wint en ben je € 129,45 kwijt als dit wel geval is.
Dus als AZ de wedstrijd wint, dan heb je € 175 – € 129,45 = € 45,55 winst in je handen.
Maar ook als AZ verliest heb je € 45,55 – € 0,00 = € 45,55 in je handen.
Dus wat de uitslag ook is van de volgende AZ wedstrijd, je hebt met deze strategie dus altijd winst uit bonussen met matched betting.
Voor meer informatie bezoek: www.matchedbettingnederland.nl