Online op sport wedden bij bookmakers

Online sport wedden bij bookmakers is uitermate populair bij Nederlanders. Gelukkig is er een ruime keuze uit verschillende online bookmakers. Stuk voor stuk met lucratieve bonussen en scherpe quotes. Nederlanders houden van sportweddenschappen voor voetbal, tennis en Amerikaanse sporten als basketbal. Daarnaast kun je ook wedden op wedstrijden uit virtuele competities en e-sports zoals League of Legends. Aan keuze is er geen tekort.
Check voordat je je aanmeldt bij een online bookmaker even wat de welkomstbonus is. Ga voor een bookmaker met 100% match bonus of no deposit bonus. Check ook gelijk even of de bookmaker een licentie heeft bij een Europese toezichthouder. Je wilt immers dat je data veilig zijn en dat jouw winsten keurig uitbetaald worden.

Populaire sporten om op te wedden

De meeste Nederlands wedden op voetbalwedstrijden uit alle grote nationale en internationale competities: Eredivisie, Bundesliga, Premier League, Ligue 1, La Liga, Serie A en de Champions League. Ook tennis is uitermate populair, vooral ATP toernooien en de grand slams. Basketbal, ijshockey en American football winnen aan populariteit in ons land. Er zijn daarom veel quotes te vinden voor wedstrijden uit de de grote competities als de NBA, NHL en de NFL.

Bonussen bij online bookmakers

Online bookmakers staan bekend om hun riante welkomstbonussen. Normaal gesproken kun je rekenen op een flinke 100% tot 200% match bonus bij je eerste storting. Vaak zijn er ook match bonussen voor volgende stortingen en reload bonussen voor bestaande klanten. Voor serieuze gokkers zijn er high roller bonussen met extra hoge limieten. Check ook altijd even of je een no deposit bonus kunt pakken. Daar hoef jij niets tegenover te zetten.

Legaal wedden bij Europese bookmakers

Nederlanders kunnen legaal online op sporten wedden bij bookmakers met een licentie van een van de Europese lidstaten. Bekende toezichthouders zijn de Malta Gaming Authority (MGA), UK Gambling Commission en de Alderney Gambling Control Commission. Online bookmakers met een licentie van de grote drie zijn altijd betrouwbaar en veilig. Daarnaast komen er dankzij een wetswijziging binnenkort ook Nederlandse online bookmakers bij.
Bron: Onlinesportwedden.com