baby

Pampers voor baby’s van 5 tot 9 kilo

Als je baby tussen de 3 en 12 maanden oud is, past een Pampers luier maat 3 waarschijnlijk het beste. De maat 3 wordt ook wel Midi genoemd. Deze maat is bedoeld voor baby’s tussen de 5 en 9 kilo. Dit is wat baby’s gemiddeld wegen in de 3e tot 12e maand van hun leven. Luiers in maat 3 of Midi zijn er in veel varianten ten opzichte van de kleinere maten. Dit biedt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende soorten luiers, bijvoorbeeld een andere luier voor in de nacht dan overdag.

Ook luierbroekjes

Vanaf maat 3 Pampers zijn er ook luierbroekjes beschikbaar. Luierbroekjes trek je gemakkelijk aan en uit. Ze zijn geschikt voor de actievere kindjes. Een luierbroekje stimuleert de zindelijkheidstraining van je kindje. Pampers Nappy Pants en Premium Protection Active Pants zijn beschikbare luierbroekjes in maat 3 of Midi. De aanbiedingen voor deze luierbroekjes vind je op deze website. Hier kun je ook aanbiedingen voor Pampers luiers in maat 3 of Midi vinden. De series Pampers in deze maat zijn Pampers Baby Dry, Pampers Pure Protection, Pampers Premium Protection en Sleep & Play. Deze laatste is iets goedkoper.

Overzicht op maten en soorten

Al deze maten en soorten kunnen best verwarrend zijn, bovendien veranderen de namen van maten en series van Pampers ook zo nu en dan. Om verwarring te voorkomen, heeft Pampers een maattabel gemaakt. Deze ontvang je als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. De maattabel geeft een overzicht van de soorten en maten Pampers die er zijn. Behalve deze maattabel, ontvang je ook aanbiedingen van Pampers in je mailbox. Met welke frequentie je deze aanbiedingen wil ontvangen, is aan jou. Dit kan elke maand, elke twee weken of elk kwartaal zijn.