simkaart

3 redenen waarom mensen overstappen naar prepaid

Tegenwoordig is het gebruik van een mobiele telefoon bijna niet meer weg te denken uit de maatschappij. Zeker jongeren besteden gemiddeld zo’n 4 tot 8 uur op hun telefoon, per dag. Dit is ontzettend veel. Zij zitten vooral op sociale media, netflix of youtube. Echter is het ook zo dat steeds meer volwassenen veel tijd besteden op hun mobiele telefoon. Zij maken vooral veel gebruik van facebook. Daarentegen zijn er ook een aantal jongeren en volwassenen minder met hun mobiele telefoon bezig. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaak is drukte, deze mensen hebben een drukke baan of een drukke studie. Daarnaast kan het zo zijn dat zij het gebruik van een mobiele telefoon niet interessant vinden. Dit is best logisch, het veelvuldige gebruik van een mobiele telefoon is niet erg gezond. Toch zijn er ontzettend veel mensen die zich hier niets van aantrekken. In veel gevallen maken deze mensen ook nog eens gebruik van een onbeperkt abonnement. Door middel van een onbeperkt abonnement wordt je snel verleid om je belminuten, sms’jes en mb’s te gebruiken. Je hebt er immers voor betaald. In tegenstelling tot een abonnement, zijn er al jaren lang prepaid simkaarten. Een prepaid simkaart werkt als volgt; je koop een simkaart, daarna zet je geld op deze simkaart. Doordat je geld op deze simkaart zet, kun je bellen, sms’en en internetten. Door iedere belminuut, verstuurde sms en gebruikte mb, gaat er geld van de prepaid kaart. Als het gehele bedrag op is, kun je geen gebruik meer maken van de diensten.

Drie redenen om gebruik te maken van prepaid

Er zijn een aantal duidelijke redenen waarom een prepaid erg handig kan zijn. Onderstaand lees je de drie voornaamste redenen.

 

Reden 1; je kunt je kosten gemakkelijk overzien. Reden nummer 1 is gelijk een van de belangrijkste. Het gebeurt vaak dat mensen onvoorziene kosten voorgeschoteld krijgen wanneer zij een abonnement aanschaffen. Dit heeft te maken met het afgesproken limiet, als je over dit limiet heen gaat komen er veel extra kosten bij. Daarentegen werkt een prepaid kaart met het op is op systeem. Zo heb je geen extra kosten aan het eind van de maand.

 

Reden 2; je wordt bewust van je telefoon gebruik. Wanneer je over je prepaid tegoed heen bent, kun je geen gebruik meer maken van de diensten. Dit zorgt ervoor dat je bewust omgaat met je tegoeden. Er wilt immers niemand zonder beltegoed komen. Let er dus goed op dat je beltegoed altijd boven een bepaald bedrag blijft. Op deze manier kun je zelfs in een urgente situatie gebruik maken van je telefoon.

 

Reden 3; je hebt geen extra vaste lasten. Reden 3 is ook belangrijk. Doordat je geen extra vaste lasten hebt, krijg je bij de bank gemakkelijker een hypotheek. Een telefoon abonnement weegt namelijk zwaar bij het afsluiten van een hypotheek.

 

Waar kan ik een goede simkaart verkrijgen?

Als je geen gebruik meer wilt maken van een abonnement, dan kun je een simkaart van www.prepaidsimkaart.net aanschaffen. Daarnaast is het ook mogelijk om prepaid internet op prepaidsimkaart.net te verkrijgen.